Zwembad 20210812 001

Spetteren & Plonzen

Plezier & vertier!

Net iets te fris voor een dagje strand? Dan kun je alsnog een duik nemen in ons zwembad! Het zwembad is dagelijks toegankelijk voor alle campinggasten. De kleintjes kunnen zich vermaken op het glijbaantje, de oudere kinderen in het recreatiebad en voor volwassenen is er dagelijks een mogelijkheid om rustig baantjes te trekken in het zwembad.

Recreatiebad

In het recreatiebad kun je zowel zwemmen voor ontspanning als voor inspanning. Genieten met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Jezelf mee laten sleuren in de stroomversnelling of al bubbelend tot rust komen op de bruisbank. In de ochtenduren is het zwembad beschikbaar voor eenieder die de dag fit en fris wil beginnen; baantjes zwemmen tussen 9.00u en 10.00u of vrij deelnemen aan aquarobics lessen die met regelmaat georganiseerd worden.

Peuter- & Kleuterbad
Peuter- en Kleuterbad

Peuter- en Kleuterbad

Voor onze kleinste gasten is er het peuter- en kleuterbad waar zij volop kunnen spelen. Van de glijbaan glijden tot je in het water plonst of spelen met de eendjes, die om je heen zwemmen in het zwembad. Voor kinderen zonder zwemdiploma is begeleiding door een ouder verplicht.

Veiligheid

Het recreatiebad is 1.40 meter diep, wat betekent dat er geen gediplomeerd badmeester aanwezig is. Er is slechts incidenteel toezicht, dus kinderen zonder zwemdiploma kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van het zwembad. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk.

Entree- en openingstijden

Campinggasten hebben dagelijks gratis toegang tot het zwembad. Tussen 9.00u en 10.00u is het zwembad beschikbaar voor volwassenen die de dag fris en fruitig willen starten met baantjes zwemmen. Nadien is het zwembad dagelijks van 10.00u tot 20.00u geopend.

Huisregels

Omdat wij veel waarde hechten aan veiligheid en hygiëne, zijn in ons zwembad huisregels van toepassing. Verzoek aan eenieder deze regels in acht te nemen bij het bezoeken van het zwembad.

Westhove saaie kleuren 70 1
RUB9180701 7911
Westhove Zwembad 01