Zonsondergang Westhove 20150611 001

Zeker! Om digitale televisie te ontvangen heb je een televisie nodig met een ingebouwde DVB-C tuner.


Jazeker! Wij bieden je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van ons WiFi netwerk. Op het gehele park is er Wifi beschikbaar zonder code. In onze verhuurchalets staat de code op het modem. Het modem is te vinden in de kast naast de televisie.


Wanneer je een plaats hebt gereserveerd kan je vanaf 14:00 uur inchecken. Binnen de openingstijden van de receptie kan je altijd arriveren. Mocht het later worden en de receptie is tegen die tijd al gesloten neem dan vooraf even contact met ons op.


Wanneer je op een kampeerplaats verblijft dien je om uiterlijk 11:00 uur te vertrekken op de dag van vertrek. Wanneer je in een chalet verblijft dien je uiterlijk om 10:30 uur uit te checken op de dag van vertrek.


Tussen zeven uur ‘s morgens en elf uur ’s avonds is de slagboom voor alle campinggasten geopend. Buiten deze tijden kan je met de auto de camping niet meer op of af. Wanneer je later dan elf uur aankomt of je ’s nachts nog wilt vertrekken dien je de auto op de parkeerplaats buiten de camping te parkeren.


Bezoek is op camping Westhove van harte welkom, wel dient het bezoek aangemeld te worden op de receptie. Je kunt je aanmelden voor een dagbezoek tot een overnachting, met of zonder gebruik van bepaalde faciliteiten, de prijzen variëren van €1,- tot €7,10 per persoon.


Op de receptie van camping Westhove kun je terecht voor het huren van een fiets. We hebben fietsen voor volwassenen, fietsen met kinderzitjes, kinderfietsen en tandems te huur. Ook is het mogelijk om een skelter of een bolderwagen bij ons te huren.


Het animatieteam is elk weekend aanwezig en organiseren leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijdscategorie van (ongeveer) 3 tot 12 jaar. In de vakanties is het animatieteam zes dagen per week aanwezig. Elke dag beleven zij een nieuw avontuur met de kinderen. Op vrijdag heeft het animatieteam een vrije dag.


Helaas is het niet mogelijk om het zwembad en Zwierelantijn te bezoeken wanneer je niet bij ons op de camping verblijft.


Het plaatsen van een bijzettentje, van twee bij twee meter, is toegestaan op de kampeerplaats.


Het is niet toegestaan om de auto op de kampeerplaats zelf te parkeren. Op de camping zijn speciale parkeerplaatsen voor de auto, vlakbij de kampeerplaatsen. Er is op de camping 1 auto per reservering toegestaan. Een tweede auto kan op één van de twee parkeerplaatsen buiten de camping geparkeerd worden.


Nee, het gebruik van de douches is gratis. Bij aankomst krijg je twee douchepasjes per plaats en met deze pasjes kun je gratis de douches activeren en gebruiken. Je krijgt twee douchepasjes per reservering, deze pasjes zijn meerdere malen per dag te gebruiken.


In het voor- en naseizoen zijn honden op heel camping Westhove toegestaan. In het hoofdseizoen zijn honden op een speciaal veld toegestaan. Het is voor de gasten op dit veld mogelijk en verplicht om de hond buitenom de camping uit te laten. In 2023 loopt het hoogseizoen van 09 juli t/m 20 augustus 2023. De hond dient tijdens het reserveren van een plaats aangemeld te worden, de kosten voor de hond zijn €2,50 per nacht.


Op camping Westhove is het toegestaan om te barbecueën op de eigen kampeerplaats. Het maakt niet uit welke barbecue je hebt, ook met houtskool mag er gewoon gebarbecued worden.