Speeltuin Westhove 20210702 001

Maximaal kinderplezier!

Faciliteiten voor de kids

Kinderen zijn gegarandeerd van een fantastische vakantie op ons park aan de Zeeuwse kust. Er zijn tal van kindvriendelijke faciliteiten om de vakantie mee te kunnen vullen. Geen dag is hetzelfde met de variatie in activiteiten op Camping Westhove!

Grote buitenspeeltuin

Naast de indoor speeltuin, is er op het park ook een grote buitenspeeltuin te vinden. Kinderen kunnen hun energie kwijt op het klimtoestel, de airtrampoline of de kabelbaan, ook zijn schommels, een duikelrek en picknicktafels te vinden in de speeltuin. Ideaal voor ouders om vanaf de picknicktafels toezicht te kunnen houden op de spelende kinderen, terwijl je zelf een boek leest of een broodje eet.

Aangepaste kleuren 3
Aangepaste kleuren 11
RUB9180701 8322
4900761801 061b55238a o
Westhove 40

Dierenweide

Vrijwel elk kind is gek op dieren, een dierenweide mag dan ook niet ontbreken op het park. Van mei t/m september wonen de dieren op het park, waar je ze dagelijks kunt bezoeken. Samen met het animatieteam kunnen de dieren ook gevoerd worden, voedertijden worden vermeld op het animatieprogramma.

Speeltuintjes

Naast de grote buitenspeeltuin en de indoor speeltuin, zijn verschillende kleine speeltuintjes over het park verspreid. Zo is er altijd een speeltuintje vlakbij jouw verblijfplaats op de camping. Voor de comfortplaatsen geldt dat er speeltuintjes op het veld zelf aanwezig zijn, zodat je de kinderen gemakkelijk in de gaten kunt houden vanaf je kampeerplaats.

Hoi, mijn naam is Zwier!

Hoi, mijn naam is Zwier! Wil jij in de vakantie vriendjes met mij worden? Ik kom bijna elke dag wel even kijken bij de supergave activiteiten die georganiseerd worden. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn vriendje Zeester en het recreatieteam! Hopelijk ontmoeten we elkaar snel op Camping Westhove!

Zwierelantijn

Ook voor de minder zonnige dagen is er voor de kinderen volop vermaak op ons park: maak plezier en leef je uit in onze indoor speeltuin Zwierelantijn! Neem een duik in het ballenbad met meer dan 24.000 ballen, roetsj van de rodelbaan of bouw een toren met groot formaat duploblokken. Zo beleef je elke dag weer nieuwe avonturen tijdens je kampeervakantie in Domburg!

Zwembad

Net iets te fris voor een dagje strand? Dan kun je alsnog een duik nemen in ons zwembad! Het zwembad is dagelijks toegankelijk voor alle campinggasten. De kleintjes kunnen zich vermaken op de glijbaan in het peuterbad, terwijl de oudere kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen in het recreatiebad.