2016 06 05 Zwierelantijn 0001 3

Zwieren & Zwaaien

Zwieren, zwaaien en rondjes draaien tot je sterretjes ziet!

Ook voor de minder zonnige dagen is er voor de kinderen volop vermaak op ons park: maak plezier en leef je uit in onze indoor speeltuin Zwierelantijn! Roetsj van de rodelbaan, klim naar boven in de klimtorens en glij weer naar beneden of bouw een toren met groot formaat duploblokken. Zo beleef je elke dag weer nieuwe avonturen tijdens je kampeervakantie in Domburg.

Ouders kunnen toezicht houden, terwijl de kinderen plezier maken. De kleintjes kunnen rustig spelen in een speciaal daarvoor ingerichte kleuterzone.

2016 06 05 Zwierelantijn 0001
Westhove Zwierelantijn 08
Zwierelantijn 19
26305919061 2f1144547a o

Jong en Oud

Zwierelantijn biedt plezier voor jong en oud. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hier naar hartenlust klimmen en klauteren. Voor de kinderen t/m 4 jaar is er een aparte kleuterzone ingericht waarin zij rustig kunnen spelen. Ook kunnen ouders in de kleuterzone begeleiding bieden, wat stiekem voor de ouders ook genieten is. Wil je als ouder liever op afstand toekijken op de spelende kinderen? Dat kan ook!

Eten en spelen onder één dak!

Onder hetzelfde dak vind je Familierestaurant Westhove. Met uitzicht op de indoor speeltuin kun je hier in een sfeervolle omgeving genieten van een snack of diner. Voor de kinderen ideaal, want spelen maakt hongerig! Voor ouders ontspannen én vermakelijk, door op afstand mee te genieten van al het kinderplezier. Of eindelijk verder lezen in dat spannende boek, wat er in de dagelijkse praktijk steeds niet van komt. Op vakantie bij Camping Westhove gaat er een wereld voor je open!

Kleuterzone

"Het is echt super dat de kinderen zich hier elke vakantiedag kunnen uitleven en wij tegelijkertijd kunnen genieten van een drankje" Moeder van Luuk en Martijn

Entree- en openingstijden

Tijdens het campingseizoen is Zwierelantijn dagelijks geopend. De openingstijden van Zwierelantijn zijn afgestemd op de openingstijden van de camping. Tijdens weekenden en schoolvakanties gelden er uiteraard ruimere openingstijden.

Zwierelantijn is alleen geopend voor gasten van ons park.