Sanitair banner 20180419 001

Ervaar comfort & hygiëne zoals thuis

Op ons park zijn comfortabele en goed verzorgde sanitairgebouwen aanwezig. De gebouwen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over toiletten, douches, afwasplaatsen, wasserettes en een uitstorttafel voor het chemisch toilet. Douches en warm water zijn vrij te gebruiken.

Extra comfort en gemak beleef je met de thermostaat kranen in onze douches. Daarnaast zijn de douchekoppen in hoogte verstelbaar, zoals je wellicht ook thuis gewend bent. We doen er alles aan om rekening te houden met ieders comfort; het sanitair speelt daarin een belangrijke rol. Het betreft immers een primaire faciliteit waar dagelijks door tal van gasten gebruik van wordt gemaakt.

Mindervalide sanitair

In het badhuis ‘Zwibadius’ en in het toiletgebouw bij zone D,K en H bevindt zich mindervalide sanitair. De sleutel is verkrijgbaar bij de receptie.

Kindersanitair

Kindersanitair

Voor de allerkleinsten zijn er speciale babyrooms beschikbaar in de sanitairgebouwen bij de zones H en D. In deze gebouwen is ook het kindersanitair (badjes, wc's en wastafels) opgevrolijkt met leuke paddenstoelen en boompjes. Zo worden douchen en badderen extra leuk!

Wij doen de afwas voor je...

Afwassen op vakantie was nog nooit zo makkelijk! Vier sanitairgebouwen zijn voorzien van 'Easy Be vaatwassers'. Deze vaatwassers zorgen voor een schone en droge vaat in vijf minuten tijd! Naast het gemak voor onze gasten, bespaart het ongeveer 40 liter water bij elke wasbeurt. Aan alle kanten een efficiënte oplossing dus. Je kunt dagelijks gratis gebruik maken van de vaatwassers.

Badhuis Zwibadius

Badhuis Zwibadius

Naast de sanitairgebouwen, beschikt ons park over een eigen badhuis: Zwibadius. Het badhuis bestaat uit 13 luxe badkamers, allen voorzien van douche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn er twee familiebadkamers beschikbaar, met een dubbele douche, dubbele wastafels en een apart toilet. Tot slot zijn er nog eens twee badkamers te vinden in het badhuis, welke naast een toilet en wastafel ook zijn uitgerust met een ligbad (tegen een kleine vergoeding).

"Prachtige camping, alles aanwezig wat je nodig hebt, bijzonder mooi en schoon toiletgebouw met extra luxe: afwasmachines. Zo wordt je vakantie wel heel ontspannen.
Fam. Van Kraaij uit Cothen

KLAAR OM IEDERE DAG NIEUWE AVONTUREN TE GAAN BELEVEN? BOEK DAN NU JE KAMPEERVAKANTIE.

Boek nu je vakantie