Panorama 20220911 001

Een echte familiecamping in Domburg, Zeeland

Voor een complete familievakantie in Domburg aan de Zeeuwse kust, boek je bij Ardoer Camping Westhove! De camping biedt alle elementen voor een onvergetelijke vakantie met het gezin met kinderen tot 12 jaar.

Een familiebedrijf

Eigenaar Jacco Leijdekkers is opgegroeid op Ardoer Camping Westhove. In 1986 werden zijn ouders eigenaar van de camping. Gelegen op een prachtige locatie in de uitgestrekte landerijen van Zeeland, op een steenworp afstand van bos en strand en vlakbij pittoreske stadjes en dorpjes. In de afgelopen 35 jaar is de camping steeds verder ontwikkeld en uitgegroeid tot familiecamping met uitstekende faciliteiten en voorzieningen voor zowel actieve levensgenieters als gezinnen met jonge kinderen.

Bekijk onze sfeervideo

Het park

Geniet van een heerlijke vakantie in Zeeland, aan de kust. Ardoer Camping Westhove is een familiecamping met genoeg vermaak voor jong en oud; indoor speeltuin Zwierelantijn, het overdekte zwembad, een wellness, een badhuis, animatieteam etc. Daarnaast vind je in de omgeving genoeg mogelijkheden voor uitstapjes, zoals het bos, het strand, mooie wandel- en fietsroutes of watersporten!

Ons park biedt ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen, plaatsen met privé sanitair en chalets.

Boek nu

Lid van Ardoer.com

Ardoer is een samenwerking tussen meer dan 30 zelfstandige kwaliteitscampings in Nederland. In 2005 is Ardoer ontstaan door de krachten samen te bundelen, omdat we ervan overtuigd zijn dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Ardoer is er dus 'voor en door' campings, hierdoor worden dan ook geen commissies of toeslagen berekend naar gasten of campings die lid zijn.

'Ardoer – Campings met een hart'
De slogan zegt het al; iedere camping werkt met hart en ziel om alle gasten dé vakantie van hun leven te bezorgen!

Ontdek alle parken van Ardoer.com

Beoordelingen

Trots zijn wij op onze onderscheidingen en beoordelingen:

  • Ardoer gasten enquete: 8,7
  • ANWB Top Camping 2021
  • ADAC Superplatz 2021

Hele schone, mooie, overzichtelijke en vooral kindvriendelijke camping! Mooie ruime kampeerplaats, schone sanitair gebouwen en lekker kort bij Domburg. Kortom een echte aanrader!

Fam. Raemakers
Eijsden