Domburg pano 20180916 001

De oudste kustplaats van Zeeland

Achter de duinen van het prachtige Noordzeestrand en op slechts 1500m van Camping Westhove, ligt de sfeervolle badplaats Domburg. Het pittoreske dorp, vol van sfeer, frisse zeelucht en omgeven door uitgestrekt bos- en natuurgebied is al sinds jaar en dag een toeristische trekpleister.

Altijd gevulde terrassen

Centrum van Domburg

Domburg heeft zijn charme en sfeer te danken aan de altijd gevulde terrassen en de verschillende exclusieve winkeltjes die zeven dagen per week geopend zijn. De toeristische markt die in het hoofdseizoen wekelijks op maandag plaatsvindt, brengt veel gezelligheid met zich mee en is zeker een bezoek waard. Naast de toeristische markt worden er in het hoofdseizoen wekelijks verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd in de hoofdstraat van het centrum.

Kun je de nachtegaal horen?

De Manteling

Een prachtig natuurgebied tussen Domburg en Oostkapelle. Het lijkt een gewoon bos, maar dit gebied is rijk aan culturele historie en is aangelegd om het land te beschermen tegen de zeewind. Vrijwel nergens anders in Europa groeien loofbomen zó dicht op de kust. In dit gebied hoor je tegelijk een nachtegaal zingen en een zeemeeuw krijsen.. In de loop der jaren hebben de eikenbomen een unieke, kronkelige vorm gekregen. Tevens biedt natuurgebied De Manteling een 'thuis' voor verschillende diersoorten. Als je geluk hebt tref je tijdens het wandelen een eekhoorn, ree of damhert.


Camping Westhove - Natuurgebied De Manteling
2,3 kilometer

"De stranden tussen Westkapelle en Domburg zijn ideaal voor een heerlijk dagje zand en zee. Ook later op de dag is het goed toeven hier."

Elke dag een nieuw avontuur? Boek je vakantie in Domburg!

Boek je vakantie