Kasteel Westhove 20210812 001

Ontdek de omgeving!

Houd je van een actieve vakantie, waarbij je veel beweegt en tegelijkertijd de omgeving kunt ontdekken? Zeeland biedt tal van mooie fiets- en wandelroutes, waar je je vakantie mee kunt vullen. Geen dag is hetzelfde, de natuur is bij elke weersomstandigheid weer anders, dus je ziet steeds weer nieuwe dingen. Kies een route en laat je verrassen!

Welke route kies jij?

Fietsnetwerk

Het Fietsnetwerk Zeeland heeft een eigen naam: FIKS. Op de receptie bieden wij FIKS-knooppuntkaarten aan. Je kunt zelf bepalen hoe lang de fietstocht duurt en op basis daarvan een passende route kiezen. Mede door de kwaliteit van de routes en de faciliteiten die je op de routes treft, is Zeeland uitgeroepen tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform.


Plan je route via Nederland Fietsland.

Wandelnetwerk

Ontdek Domburg en Zeeland te voet. Vrijuit wandelen in één van de vele natuurgebieden of over het strand, je kijkt je ogen uit. Tientallen wandelroutes leiden je langs de onontdekte plekken, stille boerenlandpaden en unieke natuurgebieden. Ter afwisseling op bos en strand, kun je ook kiezen voor een stadswandeling in één van de mooie en historische Zeeuwse steden.

Laat je verrassen door het Zeeuwse landschap en boek nu!

Boek je vakantie