Chalet 20210812 001

Kamperen in Zeeland

Onze familiecamping ligt middenin de mooie natuur, vlakbij Domburg en dus vlakbij het strand en de zee! Vanaf de camping sta je binnen 10 minuten op het strand of in één van de prachtige natuurgebieden.

Welke plek kiezen jullie?

Moderne camping

Bij Ardoer Camping Westhove in Domburg, kun je kamperen met moderne faciliteiten. Je kunt kiezen uit verschillende plaatsen: basisplaatsen, comfortplaatsen of luxe comfortplaatsen met eigen sanitair. Onze basisplaatsen (81m2) zijn alleen geschikt voor compacte kampeermiddelen en beschikken over 6 ampère stroom, CAI aansluiting en wifi. Onze comfortplaatsen (100 tot 120 m2) beschikken over een CAI aansluiting, 10 ampère stroom, watertappunt, waterafvoer en wifi. Wil je liever luxe kamperen? Dan kies je voor een luxe comfortplaats (110 m2) met privé sanitair.

Ook kun je met een camper terecht op de basis - en comfort camperplaatsen. Deze plaatsen zijn deels verhard, wat het parkeren van de camper gemakkelijker maakt. Een reservering met de camper op een caravanplaats is niet mogelijk.

Bekijk onze sfeervideo

Kamperen met het gezin

Op de meeste comfortvelden is een speeltuintje aanwezig, waar kinderen samen kunnen spelen. Naast de speeltuintjes leven de kinderen zich uit in onze Indoor Speeltuin Zwierelantijn, het overdekte zwembad of bij het animatieam. Ook in het sanitairgebouw is er aan de kleintjes gedacht; je vindt hier speciale kinderruimtes waar de kids kunnen douchen en badderen!

Reserveren

Keurig, schone en nette camping. Met alles erop en eraan. Ruime plaatsen. Wij komen nog eens terug!

Family de Kok
uit Tilburg