2020 10 27 Josegrafie 20201027 Camping Westhove HR 07 websize

Stel je vraag of huur een fiets!

Bij de gastenservice word je van harte welkom geheten door onze medewerkers. Tijdens je verblijf op ons park kun je hier terecht voor al je vragen. Ook voor advies met betrekking tot bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving, kan de gastenservice uitstekend van dienst zijn. Wil je direct op ontdekkingstocht op de camping of in de omgeving? Bij de gastenservice kun je o.a. fietsen en skelters huren. Hieronder meer informatie!

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Bij onze gastenservice kun je ook terecht voor het huren van fietsen. Fietsen zijn ideaal als vervoersmiddel voor een dagje strand, maar ook voor het ontdekken van de veelzijdige omgeving. De nabije omgeving biedt tal van mooie, natuurrijke fietsroutes. Onze medewerkers helpen graag bij het uitstippelen van een mooie route met de nodige bezienswaardigheden onderweg. Ook kan 'de fietsknooppuntenkaart' handig zijn, voor het bepalen van jouw favoriete highlightst op Walchen en Midden Zeeland.

Afhankelijk van beschikbaarheid, kan het volgende gehuurd worden via de gastenservice (vooraf reserveren is niet mogelijk):

  • Heren- & damesfietsen
  • Tandems
  • Bolderwagens
  • Skelters

Advies, informatie & feedback

Benader ons gerust met praktische vragen over het park of juist vragen met betrekking tot de omgeving. We geven graag advies over leuke evenementen en noemenswaardige bezienswaardigheden. Onze medewerkers zijn allen opgegroeid en/of woonachtig in het Zeeuwse, dus kennen de omgeving als geen ander.

Heb je feedback voor ons? Daar staan wij absoluut voor open. We nemen je input graag ter harte, dus stap gerust binnen en deel je mening met ons! Onze receptie is dagelijks geopend van 9.00u tot 17.30u en op vrijdag van 9.00u tot 19.00u.