Westhove 20160625 015

Het strand; mooi in elk jaargetijde

De stranden van Domburg en Oostkapelle liggen op een steenworp afstand vanaf Camping Westhove. De stranden zijn niet alleen ruim en mooi, maar behoren ook tot de schoonste stranden van Nederland. Het strand wordt vaak geassocieerd met het zomerseizoen, echter is het juist ook in lente, herfst en winter genieten op het strand. Een verfrissende wandeling langs de kustlijn, de eerste voorjaarszon vangen met je snuit in de zon of een warme chocomelk drinken in het strandpaviljoen met zicht op het getij. Het strand verveelt nooit!

Het strand is van iedereen!

Het strand van Domburg staat vooral bekend om de karakteristieke paalhoofden, kenmerkende strandhuisjes en de fijne sfeer.

Camping Westhove is omgeven door verschillende Walcherse stranden. Enerzijds zijn er de populaire stranden met veel vertier, strandpaviljoens en surfmogelijkheden. Houd je juist meer van rust? Bezoek dan de kleinere, rustigere stranden, want ook die zijn er volop te vinden. Vrijwel alle stranden op Walcheren zijn voorzien van 'de blauwe vlag'. Deze vlag staat symbool voor de schone stranden en het zwemwater van uitstekende kwaliteit.

Honden & strand

Ook voor je hond is het vakantie! Houd er echter wel rekening mee dat honden niet op elk moment en ook niet op elk strand toegestaan zijn. In de periode van 1 mei tot 15 september, tussen 10.00u en 19.00u, is het verboden om honden toe te laten op het strand van Domburg. Op de stranden net buiten Domburg zijn honden het gehele jaar toegestaan. Dezelfde regels gelden voor ruiters met hun paarden; honden- en paardeneigenaren treffen elkaar dus vaak op dezelfde momenten op het strand.


Camping Westhove - Strand Domburg: 1,5 kilometer

"De stranden tussen Westkapelle en Domburg zijn ideaal voor een heerlijk dagje zand en zee. Ook later op de dag is het goed toeven hier!"

Behoefte aan rust, ruimte en fresh air? Bezoek de Zeeuwse kust!

Boek je vakantie